Report inadequate content

The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA: RBC nimeltään "Best Private Bank Kanadassa"

{
}

TORONTO, 30 lokakuu 2014 - RBC on tunnustettuthe "Best Private Bank Kanadassa" kolmantena peräkkäisenä vuonnathe Global Private Banking Awards 2014 esittämä PWM (Professional Wealth Management) jaThe Banker lehtiä, joten sethe johdonmukainen voittaja tähän luokkaan, koska se oli ensimmäinen tuotuthe palkinto-ohjelmassa vuonna 2012. RBC otti myösthe avajais huippuyliopistoja kuten "Best Private Bank Karibialla",a uusi luokka tämän vuoden palkinnot.ThePalkinnot jaettiinan iltajuhla Genevessä 29. lokakuuta.

"Olemme erittäin ylpeitä vastaanottamaan näitä arvostettuja tunnustuksia, jotka heijastavatthe vertaansa vailla vahvuus tarjontaamme ja meidän syvä sitoutuminen asiakkaillemme", sanoi M. George Lewis, Konsernihallinto, RBC Wealth Management & RBC vakuutus. "Kuten yksi alkuun viiden suurimman rikkaus johtajat maailmassa, pystymme hyödyntämäänthe parhaiten RBC on tarjota tuoda johdonmukaisesti huippuosaamista neuvoja ja ratkaisuja asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Tämä on auttanut meitä laajentamaan johtoasemaa Kanadassa ja jatkaa vahvaa vauhtia keskeisissä kansainvälisissä keskuksissa, kutenthe Karibialla. "

ThePWM /The Banker Global Private Banking tunnustusta ja palkita huippuosaamista varallisuudenhoitotoiminnassa joukossa pankitthe Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa,the Lähi-idässä ja Afrikassa, jotka perustuvat tiukkaan laadulliset ja määrälliset kriteerit. Arviointia koskevat toimenpiteet kuuluvat edistymistä liiketoimintamalli ja kasvun strategiat, asiakassuhteiden hallinta, henkilökunnan viihtyvyyden, jathe kehitys sijoitusjakauma ja tuotestrategiaa mukaisesti sijoittajien tarpeisiin.

"Olemme iloisia voidessamme jälleen nimetty Kanadan parhaaksi Private Bank", sanoo Jennifer Tory, Konsernihallinto, Personal & Commercial Banking, RBC. "Tiimimme tekeea erittäin yhteistyöhön perustuvaa lähestymistapaa, tiivistä kumppaneidemme poikki RBC tarjota erinomaista palvelua ja yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaillemme, joten se ona valtava kunnia nähdä niiden omistautumista ja kovaa työtä tunnustettu tällä tavoin."

Nämä palkinnot ovata joukko, joka on äskettäin tunnustanut RBC: n maailmanlaajuista vaikutusvaltaa varallisuudenhoitotoiminnassa ja private banking:

  • Aiemmin tässä kuussa, RBC Wealth Management on tunnustettu "Outstanding Wealth Manager - Customer Relationship palvelu ja vuorovaikutus" jo toisena peräkkäisenä vuonna ja "Outstanding Wealth Planning and Trust Provider" vuonnathe 2014 Private Banker International Global Wealth Awards.
  • Syyskuussa 2014 RBC Wealth Management oli nimeltään "Trust Company of the Year" vuonnathe Society of Trust ja Estate harjoittajat (STEP) Yksityinen Client Awards 2014/15.
  • Euromoney on tunnustettu RBC olevanthe "Best Private Banking Services Overall" Kanadassa seitsemän vuotta peräkkäin ja Karibialla viisi vuotta käynnissä.
  • Heinäkuussa 2014 RBC Wealth Management on tunnustettuthe maailman viidenneksi suurin maailmanlaajuinen varainhoitajan Scorpio Partnership Global Private Banking Benchmark,an vuosittain selvitysthe maailman vaurauden teollisuudelle.
  • Maaliskuussa 2014 RBC oli tunnustettuthe johtava "Canadian Private Bank", -kisaan Family Wealth Report palkinnot.

Tietoja RBC Wealth Management

RBC Wealth Management on yksithe maailman top viiden suurimman varallisuudenhoitajien *. RBC Wealth Management suoraan palvelee varakkaita, high-net-arvoinen ja erittäin varakkaille asiakkaille Kanadassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa,the Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasiassaa täyden valikoiman pankki-, sijoitus-, rahasto- ja muut varallisuuden hallinnan ratkaisuja.TheLiiketoiminta tarjoaa myös omaisuudenhoitoa tuotteita ja palveluja sekä suoraan RBC ja kolmannen osapuolen jakelijat institutionaalisille ja yksityisille asiakkaille, kautta RBC Global Asset Management liiketoiminta (joka sisältää BlueBay Asset Management). RBC Wealth Management on yli C 700000000000dollaria varallisuuden hallintoa, enemmän kuin C 442000000000dollaria hallinnoitavien varojen ja noin 4400 taloudelliset konsultit, neuvonantajat, yksityiset pankkiirit, ja luottamus virkamiehet. Lisätietoja osoitteessa www.rbcwealthmanagement.com

Skorpioni Kumppanuus Global Private Banking KPI Benchmark 2014the Yhdysvalloissa, arvopapereita tarjotaan kautta RBC Wealth Management,a jako RBC Capital Markets, LLC,a kokonaan omistama tytäryhtiö Royal Bank of Canada. Jäsen NYSE / FINRA / SIPC. Tietoja RBC

Royal Bank of Canada on Kanadan suurin pankki, ja yksi suurimmista pankeistathe maailmassa, joka perustuu markkina-arvo. Olemme yksi Pohjois-Amerikan johtavista monipuolisia rahoituspalveluja yrityksille ja tarjota henkilökohtaista ja kaupallinen pankkitoiminta, varainhoito, vakuutuspalvelut, sijoittaja palvelu- ja pääomamarkkinoilla tuotteita ja palveluja maailmanlaajuisesti. Palveluksessamme on noin 79000 koko- ja osa-aikaiset työntekijät, jotka palvelevat yli 16 miljoonaa henkilöasiakasta, yritykset, julkinen sektori ja institutionaalisten asiakkaiden kautta toimistot Kanadassa, Yhdysvalloissa ja 40 muissa maissa. Lisätietoja osoitteessa rbc.com.

RBC tukeea monenlaisia yhteisön aloitteiden kautta lahjoituksia, sponsoroinnin ja työntekijöiden vapaaehtoistoimintaa. Vuonna 2013 olemme osallistuneet yli $ 104 milj syitä maailmanlaajuisesti, mukaan lukien lahjoitukset ja yhteisön investointien yli 69.000.000 dollaria ja $ 35 miljoonaa sponsorointiin. Lue lisää osoitteessa www.rbc.com/community-sustainability.

{
}
{
}

Leave your comment The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA: RBC nimeltään "Best Private Bank Kanadassa"

Log in to Obolog, or create your free blog if you are not registered yet.

User avatar Your name